Solskenshistorier

Mina klienters egna berättelser

OCD Tvångstankar "Kvinna 20 år

Har sedan tonåren haft OCD, där jag t.ex måste kolla att jag har låst dörren 7 gånger. När jag pluggar behöver jag läsa om texten flera gånger för att vara säker på att jag har läst rätt, trots att jag egentligen vet att jag har det. Har provat medicin, psykologhjälp mm. Efter en enda behandling hos Victoria så kände jag mig så lugn, skön sinnesstämning, sover gott och vaknar utvilad. Nu låser jag en gång och det är en sån befrielse.

Fluffbollarna
Fluffbollarna

Kattallergi "Kvinna 25 år"

I flera år har jag varit fruktansvärt allergisk mot katter och fått andnöd trots medicinering. En behandling hos Victoria och jag kunde gosa med mina föräldrars katter direkt efteråt. Så nu har jag kunnat välkomna två egna fluffbollar till mitt hem!

Det krävdes dock en behandling till med päls från mina kattungar så jag kunde tåla dem fullt ut.

Bebislycka "Kvinna 33 år"

Jag och min man skulle påbörja IVF pga PCOS som gör att jag inte har någon ägglossning. När Victoria gick sin utbildning till Kinesiolog fick hon öva på mig. Hon behandlade mina obalanser vid tre tillfällen och sedan var jag gravid. Nu väntar vi vårt andra barn och denna gången räckte det att göra en distansbehandling med magneter för att få igång min ägglossning naturligt.

Covid-19 "Kvinna 58 år"

Givetvis smittades även jag av Coronavirus och blev riktigt sjuk med en smärta som ej går att beskriva. Eftersom jag har varit hos Victoria förut och vet hur effektiva hennes behandlingar är, så skickade jag en väninna till henne som kunde hjälpa mig på distans. Jag ville bara att behandlingen skulle ta slut så jag kunde ta smärtstillande och febernedsättande läkemedel. Men jag kände under hela behandlingen att smärtan och febern bara försvann. Helt otroligt att det fungerar lika bra på distans. 


Axelproblem " Man 54 år"

Pga mitt statiska jobb har jag fått problem med mina armar och axlar. Hade svårt att lyfta dem ovanför huvudet. Victoria rättade till mitt sneda bäcken, spända käkar, stärkte muskler som var svaga. Hon tryckte på punkter som gjorde vansinnigt ont. Men jag har en rörlighet nu som jag inte haft på flera år. Jag tycker även att min tinnitus har lättat när käkarna inte är så spända längre. 

Mjölkproteinallergi "Kvinna 76 år"

Jag kom till Victoria efter flera års magproblem. Jag har gjort alla undersökningar som tänkas kan inom sjukvården. När jag besökte Victoria så hade jag fått remiss till Linköping för att göra en avföringstransplantation. När jag blev undersökt av Victoria så visade det sig att jag inte tålde mjölkprotein. Jag slutade direkt med mejeriprodukter och två dagar senare var jag bra i magen. Läkaren fick sig en rejäl utskällning eftersom dom inte hade kollat om jag tålde mjölkprotein. Nu har jag en go och glad mage och jag fungerar i vardagen.

Pollenallergi " Pojke 8 år"

I fem år har vår son lidit av svår pollenallergi. Trots medicin har han haft svårt att andas, kunde knappt öppna ögonen pga svullnad. Näsan var både täppt och rann. Han kunde inte sova om nätterna pga besvären. Jag fick höra att Victoria kunde behandla på distans så vi tog chansen. Vi märkte redan efter första dagen att han var bättre, men efter två dagar var besvären helt borta. Min man var så skeptisk, men blev överbevisad att det verkligen fungerade. Ni skulle sett hur vår son jublade när han märkte att allergin var borta.  


Trauma "Katt"

Frans föddes ute på en gård där han hittades ensam och rädd.  Frans hade tur som kom till ett kärleksfullt hem. Men vettskrämd låg han gömd under en soffa i fyra dagar. Vågade inte äta eller ens komma fram och nosa på maten. När jag fick frågan om jag kunde hjälpa en rädd kattunge på distans så kunde jag såklart inte tacka nej. Behandlingen gjorde jag via en surrogatperson. Efter att ha släppt lite trauman och känslor så tog det 20 min innan Frans blev sugen på lite mat. Idag är det en busig, kelig och harmonisk katt.

Depression "Man 49 år"

Jag har gått många år med värk i kroppens muskler och leder . Varit utbränd och deprimerad. Magen ska vi bara inte tala om . Victoria behandlade trauman, känslomässiga blockeringar och kom fram till att jag var känslig mot gluten och mjölkprotein. Det har inte varit lätt att lägga om kosten, men jag är så glad att jag gjorde det. Värken är borta, magen funkar klockrent . Det bästa av allt är att depressionen försvann och jag har fått energi och livsglädje igen. Tog tag i mitt liv och har nu hittat drömjobbet.