Behandlingsmetoder

Kinesiologi

Kinesiologin är otroligt bred med olika typer av behandlingstekniker. Med hjälp av muskeltester, testar jag fram om problemet är strukturellt eller om det behövs en energimässig behandling för att släppa blockeringar i kroppen. För att läsa mer om vad Kinesiologi är, rekommenderar jag att klicka på bilden så kommer du till Svenska Kinesiologiskolan.

För att du ska få en komplett behandling så använder jag mig oftast av både Kinesiologi & Biomagnetism. Jag anpassar behandlingen efter just dina besvär. Det kan vara allt från att justera kotor och bäcken till att balansera energiflödet i kroppen. Här ingår även tester/behandling av intolerans och allergier om det är det som är problemet. 

Biomagnetism

Biomagnetism är en metod där man lägger magnetpar ( plus & minus) på kroppen för att få bukt med virus, bakterier, svampar och parasiter i kroppen. Magnetparen neutraliserar PH värdet så att dessa mikroorganismer inte kan överleva eller föröka sig. Jag är utbildad av Johnny Grimståhl i systemet Dr Isaac Goiz (grundaren av biomagnetism)

Kraniosakral terapi

Kraniosakral terapi är en mjuk metod där jag använder mina händer för att släppa på spänningar i huvud, bäcken etc. När kroppen blir stressad av olika orsaker så stramar det åt en hinna runt huvudet, ryggrad och bäcken. Den blir spänd som en nylonstrumpa och stramar åt nerver mm

Genom att släppa på dessa spänningar kan kroppen korrigera sig och du kommer känna dig mjuk och avslppnad efteråt. Efter en kraniosakralbehandling jobbar kroppen i 48 timmar och du kan få en lätt träningsvärk, torts att jag endast håller mina händer på huvud, bäcken, etc.

MSTR Ärrvävnadsteknik

MSTR är en mjuk behandlingsmetod.
Med fingertopparna utförs små, specialiserade grepp över ärrvävnaden. Blod- och lymfcirkulation, nervimpulser och energiflöde ökar genom ärret, vilket i sin tur leder till att de besvär man har avtar.
1-3 behandlingar är oftast allt som behövs för att få hållbara och varaktiga resultat.

Ärr kan orsaka smärta, minskad rörlighet, känselbortfall, försämrade nervimpulser, domningar, stickningar, knölig bindväv, dålig cirkulation, svullnad, muskelsvaghet, klåda, psykiskt lidande mm.
Visste du att en blindtarmsoperation kan orsaka förstoppning? Eller att kejsarsnitt kan orsaka ryggvärk?

Effekten av att behandla ärr är att de blir mjukare och mer elastiska, syns inte lika tydligt, blir plattare, smärta avtar, ökad rörlighet och känsel, bättre cirkulation i blod och lymf flödet

Detta är ett litet urval av några problem som jag behandlar!

Strukturella Besvär

Jag justerar kotor och bäcken och käkar på ett mjukt sätt. Jag behandlar och stärker även musklerna för att få ett mer hållbart resultat.

Käkleds behandling

Vaknar du med huvudvärk? Då är det ganska troligt att du spänner dina käkar när du sover. Efter en käkleds behandling släpper dessutom låsningar i ryggrad och bäcken och därmed ökar rörligheten. Jag masserar käkmuskler både utvändigt och inne i munnen. 

Mage/tarmproblem

Vid magproblem kollar jag alltid om det finns överkänslighet mot någon mat, men även om det är orsakat av mikroorganismer eller ärrvävnad från operation.

Stress/oro/ångest/sömnproblem

Detta är nog ett av de största hälsoproblem i vårt samhälle idag. För att behandla dessa problem så behöver man ibland bearbeta trauman i livet. Det kan även vara känslomässiga blockeringar som fastnat i kroppen.

Näringsbehov

Jag har ett testkit med vitaminer, mineraler, aminosyror och fettsyror, Tar du med egna tillskott så kan jag testa om du har behov av dem och att du tål dem. Jag säljer inga kosttillskott, däremot har jag ett litet sortiment av homeopat medel.

Balansering

Jag avslutar alltid mina behandlingar med att balansera kroppens akupunkturmeridianer och chakran för att ge kroppen lite extra energi.

Vaccinbiverkningar/Post Covid

Tyvärr har jag fått erfara att många av mina klienter har fått biverkningar av Covid vaccinet. Genom att balansera kroppens organ, muskler etc så finns det goda chanser att kunna fungera normalt igen. Detta gäller även sviter av Post Covid.

Allergibehandling och test

Behandling av max 4 allergener/gång då kroppen inte kan hantera fler vid ett och samma tillfälle. Jag behandlar pollen, mat (ej gluten, mjölk eller laktos) pälsdjur (ta gärna med päls från djuret du kommer i kontakt med då känsligheten varierar på olika raser) Jag har päls från katt, hund, häst, kanin. När det gäller mat har jag det mesta som finns i hemmet, men då i torkad form. Om du är allergisk mot färska frukter, grönsaker etc så ta gärna med en liten bit. Undvik linser vid allergibehandling.

Distansbehandling 

Kinesiologi och Biomagnetism går alldeles utmärkt att behandla på avstånd, dvs via en annan person(surrogat) Det spelar alltså ingen roll var personen som har problem befinner sig i världen. Jag förstår att det låter konstigt, men det fungerar. På det sättet behandlar jag även djur. Är det du som behöver hjälp, men inte kan ta dig till mig? Be då någon du känner att komma till min klinik så hjälper vi dig!